Adamsrød Ferdigplen AS. Ferske ruller med ferdigplen rulles ut og plasseres tett inntil forrige. Grønt på dagen
Ferske ruller med ferdigplen rulles ut og plasseres tett inntil forrige. Grønt på dagen – og gresset gror seg sterkt og fast i underlaget i løpet av kort tid. Foto: Adamsrød Ferdigplen AS.

Adamsrød Ferdigplen AS har mange private villa og huseiere som har lagt våre ferske ruller med ferdigplen.

Når vi mottar din bestilling trimmes og kuttes plenen. Plen er ferskvare og kuttes tidligst en dag før levering. Vi leverer ferdigplen til forskjellige formål som hageplen og til idrettsbaner.

Det er enkelt å bestille ferdigplen. Du kan gjøre det ved å sende oss en e-post til post@ferdiggress.no, evt. be om å få tilsendt tilbud. Det er også mulig å ringe 3333 0043, eller besøke oss på vårt produksjonssted på Adamsrød.

Ferdigplen er billigere enn du tror! Finn din pris til din hageplen i vår priskalkulator.

Vi tilbyr også leggeservice. Be om totaltilbud!

-Store fotballbaner, golf og parkanlegg, til små barnehager og utearealer utenfor institusjoner. Dette er områder hvor utemiljø har høy prioritet og hvor det er viktig med slitesterk plen. Brukerne er mange og behandlingen er røff!

Vi leverer topp kvalitet – det gir deg mer igjen for pengene
Ferdigplen fra Adamsrød er en  meget slitesterk plen fordi vi lar gresset vokse seg sterkt og tett før vi leverer.
Høykvalitets ferdigplen er uten tvil en lønnsom investering. Og det betyr god økonomi, både på kort og lengre sikt.

Vi er en av de med lengst erfaring med produksjon av gress på rull i Norge.  selger til en rekke entrepenører, anleggsgartnere, kommunale etater, barnehager, idrettsforeninger m.fl. Likevel er det privatmarkedet vi satser mest på.
Om gresset

Hva er ferdigplen

Villaplen / hageplen er vårt mest solgte produkt. Frøblandingen består av de beste sortene av rødsvingel og engrapp. Sortene er valgt ut av oss for å gi kunden en slitesterk hageplen med et flott utseende.
For fotball spesielt, eller andre områder med stor slitasje, velger vi gress med mer engrapp i seg.
Gress for torvtak og naturtomter. Her er vi behjelpelige med å skaffe en frøblanding som passer høyt til fjells og under karrige forhold. Det er imidlertid ingenting i veien for å legge ferdigplen og senere så ytterligere i frø fra en blanding for torvtak eller blomstereng.
Vi står til deres tjeneste. Ta kontakt ved spørsmål om ferdigplen.