Ferdigplen rulles ut og hagen får nytt og friskt utseende på noen timer.
Ferdigplen rulles ut og hagen får nytt og friskt utseende på noen timer. Ferdigplen kan du legge ut i hagen helt til slutten av oktober.

Ferdigplen kan du legge fra tidlig vår til sen høst. Vi leverer derfor ruller med ferdigplen fra mai og helt til slutten av oktober. Adamsrød Ferdigplen AS leverer ruller med gress av høy kvalitet. 

Alle som vurderer ferdigplen ønsker å slippe såing og ventetiden på at gresset vokser seg ferdig. Grunnarbeidet før såing av gress og grunnarbeidet før legging er den samme. Våre kunder ønsker resultater umiddelbart. Grønne, frodige gressmatter som rulles ut og er fristende for alle aktiviteter. Ved godt stell holder plenen seg like fin år etter år. Man kan legge ferdigplen gjennom hele sesongen fra tidlig vår til sen høst. Om skråningen, tomten eller fotballbanen likner mest en grå leireåker skal man ikke fortvile. Sammen kan vi gjøre den om til et innbydende sted.

Hos oss er det kort leveringstid på dagferskt gress på rull av førsteklasses kvalitet. Få gresset når du ønsker. Henter du selv er det kun 1 dags leveringstid. Du kan hente på lørdager og på kvelden. Gjør avtale så ordner vi det! Skal vi ordne transport, trenger vi 2-3-virkedager fra bestilling til leveranse. Velg mellom felles distribusjon på lastebil eller dedikert levering på kranbil.
[frame bgcolor=»#335511″ version=»dark»] Hagen ryddes, klippes og rakes for rusk og blader. Men hvordan skal gresset behandles før kulda og snøen kommer?

Klikk for å se innslag på NRK Vestfold hvor vi gir råd om stell av plenen.

[/frame]
Sedummatte for hagen
Sedummatte for hagen

Vi leverer Sedummatter til hagedekor.

Sedum er teppedannende og sedummattene består av et teppe med planter, vekstsubstrat og en kokosmatten de vokser i. Sedum er ekstremt hardfør og kan klare seg i lange perioder uten vann og næring. Sedum kan brukes i skråninger, steinbed, på toppen av murer m.m. Det er lett å dele opp mattene og legge biter innimellom annen vegitasjon eller mellom steiner. Det er bare fantasien som setter grenser.

Les mer om Sedum…

Adamsrød Ferdigplen AS
– et strå hvassere

 

 

 

 

Legging av ferdigplen
Enkel visning av legging av ferdigplen.

Produksjon av ferdigplen

Slik produseres ferdigplen.

Sportsplen – fotballbane / parker

Revitaliser idrettsbanen med enkle grep og få en gressbane med topp kvalitet til rimelig pris.