Fullstendig renovering av fotballbane

Trengs fullstendig renovering av en fotballbane, idrettsanlegg eller parkområde så har vi løsningen. Combinator er en kraftig maskin spesielt utviklet for formålet. Gressdekket høvles av i tykkelse fra 0 til 5 cm, går via transportbånd direkte opp i tilhenger og kjøres bort. Maskinen er tung og hviler på to valser som gjør at underlaget blir rettet av og blir perfekt for videre arbeid. Etter kjøring med Combinator er det flere muligheter:

  • Legging av ferdiggress
  • Såing

Fordelen med ferdiggress er at banen blir fortere spilleklar. Denne løsningen er mer arbeidskrevende og kostbar enn såing.

Ved legging av ferdiggress kan man velge mellom småruller eller storruller. Velger man småruller (1m2 per rull), kan dette gjøres som dugnad eller entreprise fra oss. Velger man storruller (18-20m2 per rull), blir det entreprise fra oss. Ved tilstrekkelig tilgang på vann og næring blir banen spilleklar på 2-3-uker.

Vi tilbyr også å så opp banen på nytt. Dette er en enklere og rimeligere løsning. Ved tilstrekkelig tilgang på vann og næring blir banen spilleklar etter 8-10 uker. Denne løsningen tar lenger tid men er klart rimeligere. En annen fordel er at dere får en bane som er helt uten filtdannelse i gressdekket når banen er klar.Ta kontakt for ytterligere informasjon, tilbud og en god fagprat.