Ferdigplen – legg en flott plen på 1-2-3

Ferdigplen kan du legge fra tidlig vår til sen høst. Vi leverer derfor ruller med ferdigplen fra mai og helt til slutten av oktober. Adamsrød Ferdigplen AS leverer ruller med gress av høy kvalitet.

 Alle som vurderer ferdigplen ønsker å slippe såing og ventetiden på at gresset vokser seg ferdig. Grunnarbeidet før såing av gress og grunnarbeidet før legging er den samme. Våre kunder ønsker resultater umiddelbart. Grønne, frodige gressmatter som rulles ut og er fristende for alle aktiviteter. Ved godt stell holder plenen seg like fin år etter år. Man kan legge ferdigplen gjennom hele sesongen fra tidlig vår til sen høst. Om skråningen, tomten eller fotballbanen likner mest en grå leireåker skal man ikke fortvile. Sammen kan vi gjøre den om til et innbydende sted.

Hos oss er det kort leveringstid på dagferskt gress på rull av førsteklasses kvalitet. Få gresset når du ønsker. Henter du selv er det kun 1 dags leveringstid. Du kan hente på lørdager og på kvelden. Gjør avtale så ordner vi det! Skal vi ordne transport, trenger vi 2-3-virkedager fra bestilling til leveranse. Velg mellom felles distribusjon på lastebil eller dedikert levering på kranbil.

  • 1 rull = 1m2
  • Lengde = 2,5m
  • Bredde = 0,4m
  • Vekt pr rull/m2 = 12 – 15kg