Ferdigplen legger du på noen timer

Om skråningen, tomten eller området ditt likner mest en grå leireåker, skal du ikke fortvile. I samarbeid gjør vi den om til en innbydende og slitesterk gressmatte like enkelt og hurtig som du legger inn din bestilling. Ferdigplen legger du på noen timer. Alle som vurderer ferdigplen ønsker å slippe såing av gress, og ventetiden på at grasset vokser seg tykt og vakkert. Våre kunder av ferdigplan ønsker å ha resultater umiddelbart. Frodige gressmatter som rulles ut og er «ferdige på dagen», er innbydende for alle sommeraktiviteter. Dessuten skal plenen være like fin år etter år, og tåle en norsk vinter. Ferdigplen legger du på noen timer.

Før i tiden var det vanlig å så plenen selv. Dette var en lang og tidkrevende prosess. Først måtte arealet ryddes, deretter planeres, tromles, såes, tromles igjen og til slutt gjødsles og vannes. Etter alt dette måtte man tålmodig vente på at plenen skulle gro. En plen trenger mellom et og to år for å rotfeste seg i Norge. Med ferdigplen slipper du å vente!

Har du en nedslitt plen, eller en plen som har blitt skadet av kulde sist vinter? Du kan legge på 2-3 cm med jord og rulle ut ferdigplen på toppen. Slik kan du reparere skadet plen på svært kort tid.

Mattene med ferdigplen rulles enkelt ut og hagen ser ferdig ut i løpet av noen timer. Hageplenen må få ligge i ro og er klar til bruk i løpet av et par uker.

KJØP FERDIGPLEN AV TOPP KVALITET TRYGT AV OSS!

Vi legger plen av storruller med ferdigplen på større prosjekter. Til dette kreves spesielt utstyr. Se vår video: Legging av ferdigplen på storrull til større landskapsprosjekter